tiistai 26. elokuuta 2014

12 päivää aikaa osallistua Cosvision 2016 -kampanjaan!

Cosvisionin Mesenaatti-rahoituskampanjaa on jäljellä 12 päivää, joten on loppukirin aika! Seuraavaa Cosvisionia on lähtenyt tukemaan kuusi mesenaattia, ja heidän ansiostaan olemme saaneet kasaan minimitavoitteestamme 175 €:a eli 17,5 %. Kiitos heille! Matkaa minimitavoitteeseemme 1000 €:n on vielä, mutta vain 825 €:a.

Mitä me hyödymme 1000 €:sta tai maksimitavoitteestamme 20 000 €:sta?

KANAME☆:n kanssa © Sanna Savolainen
1000 €:a auttaa meitä jo aloittamaan tulevan tapahtuman järjestämisen: pystymme esimerkiksi ostamaan tarvittavat määrät flyereita ja julisteita markkinointia varten, tilaamaan tapahtumanrannekkeet ja aloittamaan ennakkomyynnin ajoissa.

20 000 €:a pystymme jo kaiken edellisen lisäksi maksamaan esimerkiksi tilavuokran ennakkomaksun sekä kiinnittämään kunniavieraat, artistit ja hankkimaan cosplaykisoja varten palkintoja.

Te siis varmistatte ostamalla kampanjamme vastikkeita, että me pystymme aloittamaan Cosvision 2016 tekemisen täydellä teholla jo ennakkoon! Mikä parasta, mahdollistamme tapahtuman toteutumisen yhdessä!

"Tää on jokin huijaus. En lähde." Ei huolta, ei ole!

Meille on ihmetelty, miksi ihmeessä me käytämämme Mesenaattia, ja moni on kovasti epäillyt tällaista varainkeruuta. Kyseessä ei todellakaan ole mikään huijaus, vaan Suomen lakeja noudattava rahoituskampanja.

Toteutuessaan kampanjasta saa itselleen ostamansa vastikkeet ja meiltäpäin säännöllisesti postia, missä mennään Cosvision 2016 toteutuksen kanssa. Mikäli taas kampanja ei yllä minimitavoitteeseensa, niin rahat palautetaan takaisin mesenaateille. Kyseessä on siis win-win -tilanne kummassakin tilanteessa!

Lähde siis mukaan toteuttamaan vielä parempi Cosvision! 
Olet mukana jo 10 €:lla! Osta vastike tästä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti